POSAO SNOVA, ALI BUKVALNO: Oglas za spavanje na poslu postao pravi hit, a svi su mislili da je šala!

Spavanje na poslu može da bude prilično problematično, ali zamislite da vam u takvoj prilici šef umesto otkaza i kazne uruči ček od 200 dolara.

Upravo toliko nedeljno se plaća za ono što bi se bukvalno moglo nazvati “posao snova”.

Naime, jedan prodavac dušeka za krevete je objavio oglas u kojem se navodi da ta kompanija zapošljava nove ljude za testiranje madraca. Navodi se da je potrebno da kandidati imaju više od 18 godina i da su spremni da “testiraju svoju moć odmora”.

U oglasu takođe stoji da se testiranje udobnosi dušeka ne odnosi samo na spavanje i već i na pronalaženje najbolje poze za opuštanje u krevetu.

“Isprobajte koje su najbolje pozicije nogu i glave dok bindžujete – maratonski gledate svoje omiljene TV serije, ili dok na Instagramu “proganjate” nekog, kucate na računaru ili jedete u krevetu. Otkrijte koliko jastuka je neophodno za savršen selfi…” stoji u oglasu.

Iza ovog primamljivog oglasa stoji, kako je objasnio menadžer u ovoj kompaniji, ne samo želja da se najbolje testiraju njihovi proizvodi već i čitav plan da se od spavanja napravi ozbiljna i detaljna analiza različitih potreba kupaca, a sve kroz kampanju na društvenim mrežama.

To bi značilo da njihov novi zaposleni postaje infuenser na mreži, ili pravi ekpert za spavanje i odmaranje. Nažalost, za ovaj posao će moći dase prijave samo ljudi iz Hjustona i okoline, iako su sudeći po društvenim mrežama, za njega zaineresovani spavači iz celog sveta.

Izvor: Kurir.rs / Fox/ Foto: Profimedia

..